image
Sursa foto: colaj jurnal.md

Sportivii, lăsați fără FINANȚARE; Totalurile Olimpiadei de iarnă

Probleme grave în sportul moldovenesc. Federațiile sportive încă nu au primit finanțare din partea statului pentru desfășurarea activităților în anul 2022. Acest subiect va fi dezbătut în această seară în cadrul emisiunii Total Sport.

Atleții au fost într-un cantonament centralizat în Turcia. Numai că au făcut-o pe împrumut pentru că Ministerul Educației și Cercetării nu a făcut decontările corespunzătoare. Problema a fost semnalată de Zalina Marghiev care va fi una dintre invitatele emisiunii Total Sport din această seară.

Ea va încerca să explice cum se descurcă sportivii în situația creată. Pe de altă parte, Ministerul se apără și spune că nu a decontat banii pentru că unele federații sportive nu au întocmit raportele de activitate pentru anul 2021. Alături de Marghiev, în platoul Total Sport va fi și președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu.

Alina Stremous, cea care a obținut cel mai bun rezultat dintre sportivii noștri la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beinjing, este invitata din partea a doua a emisiunii.

Emisiunea Total Sport este difuzată la Jurnal TV în fiecare zi de marție, cu începere de la ora 21.00.

Noutăţile partenerilor

comentarii: