image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase, despre dezvăluirile lui Viorel Morari: „Dodon a preluat din mers toate apucăturile lui Plahotniuc”

„Ce făcea Plahotniuc până în iunie 2019, face astăzi Dodon”, afirmă liderul PPDA, Andrei Năstase, cu referire la dezvăluirile fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, precum că în luna noiembrie 2019 șeful statului se interesa „de ce nu se fac investigații în privința lui Năstase”.

„Spun din vara anului trecut că Dodon a preluat din mers toate schemele, deprinderile și apucăturile de mafiot ale lui Plahotniuc. Atrag atenția în fiecare zi asupra pericolului uriaș ca acest mincinos patologic să obțină un nou mandat de președinte al Republicii Moldova. Sarabanda dosarelor politice făcute la comanda lui Dodon va continua, iar acest instrument de intimidare funcționează deja foarte bine în această etapă, cel puțin în privința parlamentarilor din Partidul Democrat. Ce făcea Plahotniuc până în iunie 2019, face astăzi Dodon. Fără rușine și fără să clipească măcar, este dispus să arunce în pușcării pe oricine are curajul să i se împotrivească”, afirmă Andrei Năstase.

Liderul PPDA a mai spus că îl va denunța penal pe Igor Dodon și va informa toate instituțiile europene și cancelariile occidentale „cu privire la presiunile de tip mafiot la care sunt supuși procurorii” pentru a-i deschide dosare penale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: