image
Sursa foto: Getty Images

Vești proaste pentru suporterii Barcelonei: "Lewandowski, Kounde, Raphinha sau Bernardo nu vor veni la echipă"

Barcelona se confruntă cu mari probleme financiare, însă președintele Joan Laporta pregătește mai multe transferuri importante pe Camp Nou.

Pe lista Barcelonei se află nume precum Robert Lewandowski, Jules Kounde, Raphinha sau Bernardo, însă Toni Freixa, fostul contracandidat al lui Joan Laporta pentru președinția clubului, le-a transmis un mesaj dezamăgitor fanilor catalani. Concret, Freixa a spus că numele vehiculate sunt doar niște simple speculații, contrare cu ceea ce se întâmplă în realitate.

"Știți că Lewandowski, Kounde, Raphinha sau Bernardo Silva nu vor veni? Știți asta, nu? Nu mă las păcălit de discuțiile legate de transferurile Barcelonei. Ei doar vând zvonuri. Ceea ce spun ei nu intră în contact cu realitatea și nu am de ales decât să avertizez oamenii că așa ceva (n.r. transferurile respective) nu se va întâmpla.

Unul poate veni, în cazul în care un jucător este vândut. Merg puțin împotriva valului. În momentul de față, la Barcelona este convenabil să se vândă doar iluzii”, a transmis Freixa, pe Twitter.

Recent, Javier Tebas (59 de ani), președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, a declarat că Barcelona nu are bani suficienți pentru a-i plăti salariul atacantului.

Declarația vine în contextul problemelor cu care se confruntă Barcelona de mai mult timp, legate de plafonul salarial, limitat de La Liga la 70% din veniturile cluburilor.

La rândul său, președintele Barcelonei i-a oferit un răspuns de la distanță, prin care a dorit să apere interesele clubului pe care îl conduce.

“Având în vedere comentariile făcute de președintele Ligii, care a spus că nu putem semna un anume jucător, aș dori să îi reamintesc că atribuțiile lui sunt de a conduce Liga Profesionistă de Fotbal și de a urmări activitatea cluburilor.

Îi cer să se abțină de la a-și da cu părerea dacă putem semna sau nu un jucător, pentru că asta afectează cu siguranță interesele Barcelonei. Nu știu dacă face aceste declarații voluntar sau nu.

Dacă le face în mod voit, este inadmisibil, pentru că reprezintă o dorință clară de a răni interesele Barcelona.

Iar dacă o face involuntar, este încă o dovadă a faptului că nu se poate abține din a vorbi și își dorește să fie în centrul atenției. Cu tot respectul, nu cred că îl privește", a declarat Laporta, conform Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: