image
Sursa foto: Getty Images

Rămâne Ibrahimovic la Milan? Răspunsul primit de Maldini de la suedez

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) traversează o formă extraordinară la AC Milan, starul suedez depășind în weekend borna celor 500 de goluri marcate în carieră pentru echipele de club.

Înțelegerea lui Ibrahimovic expiră la finalul acestui sezon, când Milan speră să câștige primul titlu după o pauză de 10 ani, iar viitorul atacantului este incert, având în vedere vârsta sa înaintată.

Paolo Maldini, legenda lui AC Milan, în prezent director tehnic, spune că a discutat cu Ibrahimovic, însă acesta a ezitat să ofere un răspuns concret pentru moment.

"Suntem una dintre cele mai tinere echipe din Europa și avem nevoie de un lider precum Ibrahimovic. Noi am încercat să-l aducem din 2018, când juca pentru LA Galaxy.

Ne-a spus că prelungirea contractului depinde de corpul său, însă, dacă va continua în acest fel, nu văd de ce nu ar rămâne.

Avem trei jucători ale căror contracte expiră în 2022 și lucrăm la asta. Sperăm să ajungem la o înțelegere curând", a spus Maldini, pentru Bein Sport, citat de Football Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: