image
Sursa foto: Getty Images

Este total inacceptabil: Prima reacție a lui Hugo Lloris după ce a fost prins băut la volan

Hugo Lloris, căpitanul proaspetei campioane mondiale, a trecut printr-o întâmplare mai puțin plăcută, care nu-i face cinste. Goalkeaperul lui Tottenham a ajuns în arest după ce a picat un etilotest. Totul s-a întâmplat în centrul Londrei, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02:20, când un echipaj de poliție l-a oprit pe portarul de 31 de ani și l-a pus să sufle în fiolă.

Lloris a avut o primă reacție după ce a fost prins băut la volan de polițiști. "Vreau să le cer iertare din toată inima familiei, clubului, coechipierilor, antrenorului şi tuturor suporterilor. Alcoolul la volan este total inacceptabil, îmi asum întreaga responsabilitate pentru actele mele, iar acesta nu este un exemplu pe care vreau să-l dau", a transmis Hugo Lloris, într-un comunicat emis de clubul Tottenham.

În urma testării alcoolemiei, s-a constatat că Lloris consumase băuturi alcoolice, iar agenții l-au condus la secția Charing Cross, acolo unde a stat 7 ore, până când a ieșit pe cauțiune. Cu toate acestea, jucătorul va trebui să se prezinte la tribunalul din Westminster pe 11 septembrie.

Lloris joacă din 2012 la Tottenham, pentru care a apărat în 254 de partide și este considerat unul dintre cei mai buni portari din Premier League. Portarul are și 104 selecții pentru Franța, unde a avut un rol cheie luna trecută, când și-a condus naționala spre titlul mondial, din calitate de căpitan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: