image
Sursa foto: Getty Images

Ibrahimovic dă vina pe presă pentru absenţa de la Cupa Mondială

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre marii absenţi de la Cupa Mondială din Rusia, iar starul suedez este convins că presa din ţara sa este principala vinovată pentru faptul că nu a fost convocat.

Fotbalistul de 36 de ani, în prezent la Los Angeles Galaxy, s-a retras de la naţională după Euro 2016, dar calificarea Suediei la turneul final care va începe pe 14 iunie l-a determinat să ia în calcul o revenire.

Cu toate acestea, Ibra nu a fost chemat pentru competiţia din Rusia, iar jucătorul care a evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG şi Manchester United arată cu degetul în direcţia jurnaliştilor suedezi.

"În Rusia vor fi prezenţi toţi jucătorii importanţi. Ar fi trebuit să fiu şi eu, dar nu e cazul. Presa a dat asigurări că Suedia e o echipă mai bună fără mine.

Asta e mentalitatea lor. Nu am un nume suedez, nici atitudinea lor, dar rămân cel mai bun marcator din istoria naţionalei. Dacă nu ştiam cum să câştigi alături de o echipă, cum de am jucat şi am câştigat în cele mai mari cluburi ale lumii?

Credeţi-mă, ştiu cum se câştigă şi ştiu să o fac bine", a declarat Ibrahimovic, care are 5 goluri în 10 prezenţe în Major League Soccer.

La Cupa Mondială, Suedia face parte din Grupa F, alături de Germania, Mexic şi Coreea de Sud.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: