image
Sursa foto: captură video

Andrian Candu cheamă simpatizanții „Pro Moldova” să iasă mâine la protest: „Dodon și acoliții săi își fac de cap”

Andrian Candu cheamă simpatizanții „Pro Moldova” și cetățenii țării să iasă mâine la protestul organizat în Piața Marii Adunări Naționale.

„În timp ce fiecare dintre noi luptă pentru viață, Dodon și acoliții săi își fac de cap, în Guvern, în Parlament, peste tot unde au ajuns.(...) Ne-am trezit cu legi care atentează la limba noastră, la libertatea și la bunăstarea noastră. Noi toți trebuie să-i arătăm lui Dodon că el trebuie să plece, dar el nu vrea cu una cu două. El disperat se ține de putere și vrea să se răzbune. Dodon împreună cu acoliții săi din Parlament au încălcat legea, au încălcat Constituția și au aprobat acte care ne știrbesc din imaginea noastră internațională”, a declarat Andrian Candu în cadrul unui briefing de presă.

Liderul „Pro Moldova” și-a îndemnat susținătorii să iasă mâine la protest, „pentru a-i aminti lui Igor Dodon că pe data de 15 întreaga țară i-a cerut să plece”. de

„Vă îndemn dragi simpatizanții „Pro Moldova” și ceilalți care vă pasă, de țară să ieșim mâine, la ora 11.00, în PMAN să le arătăm acestor oameni că nu suntem idiferenți. Să fim prudenți și să avem grijă”, a îndemnat Candu.

Briefingul poate fi urmărit aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: