image
Sursa foto: Jurnal.md

Deputat PAS: Guvernul Durleșteanu ar însemna o renastere a binomului oligarhic Dodon-Plahotniuc

Votarea Guvernului Durleșteanu ar însemna o renaștere a binomului criminal-oligarhic Dodon Plahotniuc. Astfel a comentat desemnarea de către socialiști a candidaturei Marianei Durleșteanu la funcția de premier, vicepreședintele PAS, Sergiu Litvinenco.

„Dodon a tras de timp ca să adâncească criza și acum deschis trece de partea corupției mari. Un potential Guvern Durleșteanu este Guvernul Dodon-Photniuc 2 si o incercare de renastere a binomului criminal-oligarhic ”, a comentat Sergiu Litvinenco într-o postare plasată pe pagina sa de facebook.

Amintim că PSRM a anunțat azi propriul candidat la funcția de premier, care urmează a fi votat în cadrul celei de-a doua tentative de votare a unui Guvern. Este vorba despre Mariana Durleșteanu, economist, diplomat și politician din Republica Moldova, care a deținut funcția de ministru al finanțelor Republicii Moldova în perioada 2008 - 2009, pe vremea guvernării PCRM. Mariana Durleșteanu a mai fost și ambasador al Republicii Moldova în Marea Britanie (2004 - 2008).

Pentru învestirea unui nou Guvern e nevoie de 51 de voturi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: