image
Sursa foto: Mandarian Oriental

Cum arată apartamentul în valoare de aproape 24.000 de euro pe noapte în care a stat Beckham în Qatar

David Beckham (47 de ani) și-a ales, pentru perioada petrecută la Cupa Mondială din Qatar, un hotel de cinci stele unde o cameră costă 20.000 de lire pe noapte, aproximativ 24.000 de euro.

Vedeta mondială a plecat de acolo după aproape o săptămână din cauza faptului că fanii săi au aflat unde este cazat.

Englezul, care este unul dintre ambasadorii Cupei Mondiale din Qatar, și care acum deține un club, Inter Miami, a ales să locuiască la Hotelul Mandarian Oriental, din Qatar. Fostul mijlocaș a optat pentru un apartament Baraha View, situat la ultimul etaj al stabilimentului, dotat cu o cameră proprie pentru luat masa, terasă în aer liber, piscină privată și sală de sport.

Însă, potrivit celor de la Mail Online, citați de The Sun, Beckham a plecat în weekend din acest hotel după ce s-a răspândit vestea că este cazat acolo. Potrivit aceleiași surse, Beckham a fost o prezență discretă iar atunci când a interacționat cu personalul hotelului a făcut-o într-un mod extrem de civilizat.

”Angajaților le-a plăcut să-l aibă aici. Mereu s-au referit la el ca la ’Sir David’, pentru că a fost extrem de respectuos și a tratat cu mare atenție pe toată lumea.

Nu a fost văzut deloc de către ceilalți oaspeți pentru că a avut un apartament minunat, care este ca un hotel în hotel”, a specificat o sursă din interior pentru publicația engleză.

”A fost foarte politicos și fermecător cu personalul și pare un om decent. Sir David este unul dintre cei mai faimoși bărbați din fotbalul mondial și a fost o onoare să-l avem aici. Este păcat că a plecat, dar sunt sigur că se va întoarce. Cui nu i-ar plăcea să stea aici?”, a mai spus aceeași sursă.

În timpul șederii sale la Mandarian Hotel, Beckham s-a bucurat de serviciile unui bucătar personal. Meniul său a inclus friptură japoneză Kobe, dar și alte preparate rare, precum și o selecție de mai multe feluri de paste.

Beckham a fost prezent la meciul dintre Anglia, țara sa natală, și Statele Unite ale Americii 0-0.

Fostul mare fotbalist englez a făcut referire la deja celebra dispută dintre fotbal și ”soccer”, așa cum numesc americanii sportul.

”Se numește FOTBAL! O atmosferă grozavă pe stadionul Al-Bayt, creată de suporterii americani și cei englezi”, a scris David Beckham, pe Instagram, într-o postare în care a etichetat paginile federațiilor americane și engleze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: