image
Sursa foto: Profmedia

Lovitură de proporții. Spaniolii anunță că Rafael Nadal s-a întâlnit, în secret, cu Shakira

Shakira (45 de ani) a oficializat, la începutul lunii iunie, despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), după 12 ani de relație.

Potrivit publicației La Vanguardia, “ruptura” dintre Shakira și Pique intră în “faza critică”, iar următoarele șapte zile sunt cruciale privind un acord.

Jurnaliștii de la Tennis World USA, care citează presa din Spania, scriu că înainte de a începe relația cu Gerard Pique, artista s-a întâlnit "în secret" cu Rafael Nadal.

"Șoc din Spania: Rafael Nadal s-a întâlnit, în secret, cu Shakira", titrează sursa citată.

"Din Spania vine o dezvăluire care este o adevărată lovitură: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă. Conform lui Jordi Martin, un celebru jurnalist spaniol, cântăreața și jucătorul de tenis și-au început relația clandestină în 2009, când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei 'Gypsy'.

Jurnalistul a explicat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă intensă înainte ca videoclipul să fie filmat. La acea vreme, se zvonea că Shakira se întâlnește cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol. Pe de altă parte, situația era mult mai dificilă pentru Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello, pe care o cunoscuse încă din 2005.

Informațiile venite din Spania sunt incredibile și vin într-un moment nepotrivit pentru Rafael Nadal, care încearcă să se concentreze pe US Open. Câștigător la primele două turnee de Grand Slam ale anului, Nadal caută să cucerească cel de-al 23-lea său titlu major.", mai scriu cei de la Tennis World USA.

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23 de ani) nu se mai feresc să se afișeze în public, după ce fotbalistul a oficializat despărțirea de Shakira (45 de ani).

Cântăreața columbiană l-a "trollat" pe fostul său partener, după apariția imaginilor cu el și Clara Chia Marti la o nuntă, scrie presa internațională.

"De la furie, la umor", au titrat belgienii de la dhnet.be, după ce au văzut-o pe Shakira.

Artista a apărut, la volanul mașinii sale, cu o șapcă pe care era scris "Lucky in love", o ironie fină la adresa lui Gerard Pique. Imaginile au devenit rapid virale.

"La câteva zile după apariția pozelor cu Gerard Pique și Clara Chia Marti, Shakira pare mai liniștită și chiar a avut puterea să-l 'înțepe' pe fostul său partener, cu un mesaj plin de umor.", scrie sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: