image
Sursa foto: Getty Images

Dani Alves e cel mai titrat fotbalist din istorie, dar va primi cel mai mic salariu de la Barcelona! Anunțul spaniolilor

Dani Alves (38 de ani), fundașul brazilian care era liber de contract din luna septembrie, a decis să revină la FC Barcelona, într-o perioadă foarte dificilă traversată de clubul de pe Camp Nou.

Apărătorul sud-american a mai jucat la Barcelona în perioada 2008-2016, iar în prezent este fotbalistul din toate timpurile cu cele mai multe trofee cucerite în carieră, nu mai puțin de 46, 23 dintre acestea fiind obținute cu formația catalană.

În ciuda statutului său, publicația catalană Sport susține că Dani Alves a acceptat să primească cel mic salariu de la FC Barcelona, aici fiind luați în calcul toți jucătorii primei echipe.

Sursa citată nu oferă detalii exacte referitoare la remunerație brazilianului, însă precizează că veniturile sale pot crește în funcție de anumite clauze de obiectiv din contract.

Dani Alves a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, urmând să aibă drept de joc din ianuarie 2021. Fundașul și-ar fi dorit să primească un contract pe un an calendaristic la Barcelona pentru a păstra șanse la convocarea în naționala Braziliei pentru CM 2022 din Qatar, însă clubul catalan va decide la finalul actualei stagiuni dacă îi va prelungi sau nu înțelegerea fundașului.

În primul mandat la Barcelona, Dani Alves a cucerit 23 de trofee, printre care trei Champions League și șase titluri în La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: