image
Sursa foto: jurnal.md

Horoscop weekend 31 iulie-1 august 2021: Schimbări majore în viața sentimentală pentru unele zodii

Săptămâna a fost grea și o știți, dar nu vă faceți griji! Weekendul este aici și trebuie să știți cum vă vor influența astrele semnul zodiacal. Este o perioadă dedicate vacanțelor, relaxării și analizei, dar și a relațiilor. Aceste zile pot fi hotărâtoare pentru lei și raci pe plan financiar, iar unele zodii vor lua decizii importante cu privire la relațiile sentimentale.

Berbec

Astrele țin cu tine în ceea ce privește spiritul tău de Cupidon și te vor influența să faci gesturi de iubire pentru partenerul tău. Cu siguranță, vei reuși să-l surprinzi plăcut, mai ales că nu prea ai obiceiul de a face foarte des astfel de gesturi.

Taur

Se pare că pierzi destul de mult vremea, iar cineva care petrece mult timp cu tine pare a fi puțin iritat din această cauză. Încearcă să mai faci și puțină treabă prin casă, iar apoi te poți răsfăța, atât pe tine, cât și pe cei dragi, cu mici ieșiri în oraș.

Gemeni

Vei avea parte de un weekend excelent, iar totul se va datora unei rude care se întoarce acasă din delegația în care a fost plecată de o perioadă lungă. Vei primi cadouri mici și suveniruri din partea acesteia și veți petrece momente frumoase împreună.

Rac

Familia ta pare să te menajeze pe tot parcursul weekend-ului și să facă lucrurile în locul tău. Vei rămâne plăcut surprinsă și vei avea chiar și o mică bănuială că ar aștepta ceva în schimbul amabilității de care dă dovadă, dar nu este deloc așa.

Leu

În weekendul acesta, ai frâu liber în ceea ce privește schimbările pe care voiai de mult să le faci în casa ta. Până acum, ai fost reținută de unele păreri ale celor din jur și de faptul că nu ai avut timp liber, însă acum nimic nu mai poate sta în calea ta.

Fecioară

Weekend-ul acesta pare a fi destul de încărcat. Ți-au rămas unele treburi nerezolvate, trebuie să te întâlnești urgent cu cineva și mai ai și de făcut ordine prin casă. Nu te pierde cu firea și încearcă să rămâi organizată.

Balanță

Pari a te întrece în tot ceea ce faci. Ești plină de energie și pari a fi pusă serios pe fapte. Dacă, până acum, ai tot lăsat lucrurile să vină de la sine, ei bine, de acum, ești hotărâtă să preiei conducerea.

Scorpion

La sfârșitul acestei săptămâni, ești pusă pe șotii și vei lansa o provocare prietenilor tăi, care par să îți răspundă imediat. Se pare că nu te vei plictisi deloc pe parcursul acestor două zile și vei petrece clipe de milioane cu gașca ta.

Săgetător

Pari a duce o luptă destul de grea în interiorul tău. Inima îți spune ceva, iar mintea este în dezacord total cu aceasta. Uneori, este bine să lași mai mult mintea să te ghideze, doar ea are capacitatea de a analiza din punctul de vedere al beneficiilor pe care le poți obține pe termen lung.

Capricorn

Învață să fii puțin mai flexibilă, bazându-te pe ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu fi imună la gesturile pe care le fac cei dragi pentru tine și încearcă să te revanșezi din când în când față de aceștia.

Vărsător

Dacă în timpul săptămânii depui eforturi pentru a obține un câștig suplimentar, pe finalul acesteia te gândești ce anume să mai faci pentru a-l putea obține. Ar trebui să mai lași puțin deoparte această sete de bani și să acorzi atenție și stării de spirit a celor din jur.

Pești

Vei avea ocazia să călătorești într-un loc unde ai tot visat să ajungi deja de ceva vreme. Iată că astrele sunt de partea ta și vei reuși să ajungi, în sfârșit, în acest loc, și nu de una singură, ci cu partenerul tău de viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: