image
Sursa foto: Ronaldinho

Ronaldinho a fost eliberat! A ieșit din închisoare, dar problemele nu s-au terminat! Ce urmează pentru fostul Balon de Aur

După ce a petrecut o lună în spatele gratiilor din cauza unui scandal care a avut la bază două pașapoarte false, Ronaldinho a fost eliberat!

Deși a scăpat de închisoare, brazilianul va fi obligat să rămână într-un hotel din Paraguay și nu va avea voie să părăsească o anumită rază stabilită de autorități.

Ronaldinho va rămâne în arest la domiciuliu într-un hotel din capitala țării, Asuncion.

Fostul Balon de Aur a fost închis alături de fratele său după ce amândoi au pătruns pe teritoriul statului Paraguay folosind pașapoarte false. Se pare că aceștia au fost eliberați în schimbul a 1.5 milioane de euro, potrivit The Sun.

Inițial, Ronaldinho a dorit să plătească 800.000 de euro pentru a i se da voie lui și fratelui său să părăsească pușcăria, dar autoritățile nu au fost de acord.

Ronaldinho a vrut să fie mutat de la închisoare la arest la domiciliu şi a oferit suma de 800.ooo de dolari drept cauţiune. Iar suma a fost garantată cu o proprietate a unui om de afaceri, care deţine pământ în apropiere de capitala Paraguayului.

Judecătorul Gustavo Amarilla a spus însă că suma propusă este una prea mică având în vedere că Ronaldinho a câştigat peste 130 de milioane de dolari în cariera sa. Mai mult, actele de proprietate depuse drept garanţie nu erau complete, a precizat magistratul.

Amarilla susţine că inculpatul şi fratele său prezintă riscul de a fugi din ţară, iar Btazilia nu-i va extrăda pe cei doi pentru a fi judecaţi.

Poliţia din Paraguay a mai făcut şi alte arestări în acest caz - este vorba de oficiali de la Departamentul de Imigrări, de persoanele care şi-au vândut paşapoartele pentru a fi falsificate, dar şi de oamenii de afaceri care-l invitaseră pe Ronaldinho la lansarea cărţii sale şi i-au făcut rost de documentele ilegale.

Ronaldinho şi Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi, însă au devenit obiectul unei anchete judiciare, după confiscarea unor paşapoarte false din camera lor de hotel din Asuncion.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: