Valverde are parte de un start foarte bun de sezon şi în noua ediţie. Ţinând cont că Real Madrid i-a fixat mijlocaşului în vârstă de 22 de ani o clauză de reziliere a contractului de 650 de milioane de euro, este greu de crezut că uruguayanul se va desparţi uşor de gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Totuşi, conducerea ”diavolilor roşii” are un plan care ar putea avea şanse de reuşită, conform publicaţiei britanice Daily Mail. Manchester United ar vrea să îl ofere drept monedă de schimb pe Paul Pogba. Mijlocaşul francez este o mai veche dorinţă a lui Florentino Perez, iar contractul acestuia cu formaţia de pe Old Trafford este valabil până în 2022.

În plus, şi Pogba a recunoscut că şi-ar dori să joace la Real Madrid, chiar dacă este loial actualului său club, Manchester United.

”Da, tuturor jucătorilor de fotbal le-ar plăcea să joace pentru Real Madrid. Este un vis pentru mine, de ce nu într-o zi? Sunt la Manchester şi îmi iubesc clubul. Joc la Manchester, mă simt bine şi vreau să fac totul pentru a pune clubul acolo unde merită. Voi da totul la maxim, la fel ca şi colegii mei.”, a spus Paul Pogba.