image
Sursa foto: anticorupție.md

Ședința CSP: Eduard Bulat, numit membru al Colegiului pentru selecția și cariera procurorilor

UPDATE // 11:53 Subiectul cu privire la acordarea distincțiilor cu prilejul aniversării a XXX-a de la formarea Procuraturii Republicii Moldova va fi examinat și în ședința de mâine a CSP. Constantin Șușu, membru al CSP a declarat că numele procurorilor selectați pentru a fi decorați cu distincții au fost selectați conform contribuției meritorie la dezvoltarea imaginii instituției în care aceștia activează și conform contribuției personale în activitatea instituțiilor din care fac parte, dar și a întregii Procuraturi. Discuțiile la acest , după ce toate subiectele pe ordinea de zi au fost epuizate.

UPDATE // 11: 17 Cererea fostei deputate Inga Grigoriu de contestare a ordonanței de refuz în pornirea urmăririi penale pe marginea sesizării cu privire la săvârșirea infracțiunii de către Procurorul General suspendat, Alexandr Stoianoglo, a fost remisă astăzi de Consiliul Superior al Procurorilor pentru examinare conform competenței Procuraturii Antocorupție. „După părerea mea această cerere este una destul de întemeiată”, a declarat în cadrul ședinței Ministrul Justiției Sergiu Litvinenco.

____________

UPDATE // 11:05 Sergiu Crijanovschi este noul membru al Colegiului de evaluare a performanțelor procurorilor din rândul procurorilor, după ce mandatul lui Adrian Popenco a încetat.

____________

UPDATE // 10:48 Consiliul Superior al Procurorilor a decis aprobarea cumulului funcției de procuror cu activitatea didactică a mai multor procurori.

____________

UPDATE // 10:32 Eduard Bulat, unul dintre adjuncții procurorului general interimar, a fost numit membru al Colegiului pentru selecția și cariera procurorilor din subordinea Consiliului Superior al Procurorilor.

Consiliul Superior al Procurorilor se întrunește astăzi în ședință.

Subiectele pe ordinea de zi pot fi văzute mai jos.

Ședința CSP poate fi urmărită aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: