image
Sursa foto: jurnal.md

EXCLUSIVITATE la Jurnal TV: O înregistrare uluitoare despre accidentul fatal cu oameni aduși forțat la mitingul PD

Nu ratați o ediție specială a emisiunii „60 de minute”, în această seară, la Jurnal TV. În exclusivitate, va fi prezentată o înregistrare privind accidentul tragic în care au fost implicați oameni aduși forțat la mitingul PD din 21 octombrie și în urma căruia o femeie a murit și au fost rănite mai multe persoane.

Ediția specială a emisiunii „60 de minute” cu Vasile Năstase va începe la Jurnal TV la ora 20:00.

În prima parte, împreună cu experți economici de calibru, vor fi analizate furturile de miliarde din sistemul termoenergetic al țării.

În partea a doua, de la ora 21:00, va fi difuzată în excluvitate o înregistrare uluitoare despre accidentul de la Ciucur Mingir, „cu implicarea unui număr impresionant de oameni aduși cu arcanul la fanfaronada pedistă din 21 noiembrie curent. O ediție specială a emisiunii 60 de minute cu Vasile Năstase din această seară, cu începere de la ora 20!!

În prima parte, împreună cu experți economici de calibru analizăm furturile de miliarde din sistemul termoenergetic al țării.

În partea a doua, de la ora 21, difuzăm, în excluvitate, o înregistrare uluitoare despre accidentul de la Ciucur Mingir, cu implicarea unui număr impresionant de oameni aduși cu arcanul la fanfaronada pedistă din 21 noiembrie curent. Mărturisiri cutremurătoare despre modul în care autoritățile locale și centrale tăinuiesc cu o încrâncenare de nedescris moartea unei femei și numărul deosebit de mare al celor răniți... ”, se anunță pe pagina de Facebook a emisiunii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: