image
Sursa foto: jurnal.md

Poliția de frontieră a reținut două automobile care circulau cu abateri; În unul din ele au fost găsite cartușe

Angajații Secției Echipe Mobile a Poliției de Frontieră, au observat în preajma localității Slobozia Mare, cu ajutorul dispozitivelor de observare un autoturism de model Honda CRV fără plăcuțe de înmatriculare. Acesta se deplasa prin zona de frontieră. Observând că de ei se apropie automobilul poliției, conducătorul autoturismului a accelerat și s-a oprit abia în satul Slobozia Mare. Din mașină au coborât trei bărbați care s-au ascuns în mare grabă într-o locuință.

La examinarea automobilului, polițiștii de frontieră au observat pe bancheta din spate un binoclu și trei cartușe pentru arma de vânătoare. Persoanele au fost identificate, însă pentru că au refuzat să ofere declarații au fost citate pentru audieri.

La fața locului, au fost solicitați angajații INSP pentru documentarea cazului. Mijlocul de transport a fost indisponibilizat și transportat la parcarea cu plată.

Un alt caz a fost documentat în dimineața zilei de ieri, 12 martie, pe traseul R-34, la intrarea în localitatea Gheltosu. Angajații Secției Echipe Mobile au stopat pentru verificări un microbuz de model Opel Movano, înmatriculat în Germania, la volanul căruia se afla un conațional, cu vârsta de 40 de ani, originar din raionul Cantemir.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au depistat mai multe nereguli a actelor pentu mijlocul de transport.

Ca urmare, microbuzul a fost reținut, pe caz fiind inițiată o procedură contravențională. În continuare polițiștii de frontieră cercetează cazul, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și abaterilor de la norma legală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: