image
Sursa foto: Instagram

Simona Halep se pregătește intens pentru Roland Garros. Românca a ajuns deja în Franța

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) va lua parte la ediția din acest a turneului de la Roland Garros, după ce a fost eliminată recent în turul doi al turneului WTA de la Roma de către Danielle Collins (28 de ani, 9 WTA), scor 6-7, 3-6.

Sportiva din România se pregătește acum de participarea la primul Grand Slam de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou (51 de ani).

După ce a revenit pentru câteva zile în România pentru a se odihni, jucătoarea de tenis se află acum deja în Franța. Acesta a ajuns la Nisa, unde a reluat antrenamentele cu Patrick Mouratoglou.

Halep a postat mai multe imagini din Franța pe rețelele sociale, în care a amintit cât de bine se simte la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou.

”Iubesc acest loc”, a scris Simona Halep, pe Instagram

”Înapoi către acest loc minunat”, a precizat Simona.

”Tic, tic, boom. E aproape ora Roland Garros-ului. Ochii sunt setați ferm pe Slam-ul meu preferat”, a mai transmis Halep.

Simona Halep va avea la dispoziție mai puțin de zece zile pentru a fi în formă maximă la turneul de Grand Slam din Franța. Jucătoarea de tenis nu va lua parte în acest timp la niciun alt turneu și se va focusa doar pe competiția de la Roland Garros.

Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări. După această competiție, pentru Halep va urma un alt turneu de Grand Slam, Wimbledon.

Citeşte mai mult despre

comentarii: