image
Sursa foto: facebook.com/sgatcan

Gațcan a publicat un nou video, tot cu mască și citind de pe foaie: „Sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională”

Deputatul Ștefan Gațcan a publicat un nou mesaj video, care stârnește și mai multe semne de întrebare. Acesta apare tot cu mască, deși se află în încăpere, iar ieri spunea că s-a retras undeva cu familia. Curios mai este și faptul că Gațcan citește mesajul de undeva din spatele camerei care-l înregistrează.

„Stimați deputați, dragi colegi, prieteni, rude, vreau să fac unele precizări. Sunt bine, benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și nu sunt sechestrat. Sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur. Sincer vă doresc multă sănătate, succese și discernământ în tot ce faceți”, spune Gațcan, în noul video publicat pe pagina sa de facebook.

De menționat că video pe pagina sa a fost arătat mai întâi de deputații socialiști Vlad Bătrâncea și Grigore Novac, în cadrul unor emisiuni la care au fost invitați. Abia după ce video a fost arătat de socialiști, acesta a fost publicat pe pagina lui Gațcan.

Sunt bine, dar am nevoie de o perioadă de liniște și recreere

Stimați prieteni, repet, sunt bine, am depus mandatul de deputat benevol. Acum am nevoie de o scurtă perioadă de odihnă. Posted by Ștefan Gațcan on Thursday, 2 July 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: