image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid sare în ajutorul refugiaților din Ucraina! Suma donată la ordinul lui Florentino Perez

Încă de când Rusia a declanșat invazia în Ucraina, lumea sportului a încercat și încearcă să ofere o mână de ajutor victimelor războiului.

Foști sau actuali sportivi au donat sume considerabile, iar cluburile de fotbal s-au mobilizat și ele. Real Madrid a decis să se înscrie și ea pe lista echipelor care au făcut ceva pentru cei afectați de conflictul militar.

Clubul spaniol Real Madrid a anunţat marţi că va dona suma de un milion de euro pentru ajutorarea refugiaţilor ucraineni, informează agenţia EFE.

Banii urmează să contribuie la "acoperirea nevoilor populaţiei strămutate din Ucraina" în urma invaziei ruse, în cadrul campaniei "Toţi alături de Ucraina", demarată pe 5 martie prin fundaţia clubului madrilen.

Aceşti bani vor merge către Crucea Roşie şi alte organizaţii caritabile. În plus, clubul condus de Florentino Perez a donat 13.000 de articole de îmbrăcăminte, echipamente sportive şi recreative pentru centrele Crucii Roşii şi Cesal din Madrid, pentru a-i ajuta pe refugiaţii sosiţi în Spania.

Real Madrid menţine, pe site-ul său oficial, un canal de donaţii directe, pentru a-i ajuta pe toţi cei afectaţi de războiul din Ucraina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: