Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Neyrmar pleacă de la PSG pentru Barcelona? Primele reacţii oficiale şi anunţul pe care-l aşteaptă toată lumea

Neymar senior, tatăl atacantului de la Paris Saint-Germain, a dezminţit categoric orice contact cu Barcelona pentru o eventuală revenire a fiului său la clubul catalan, afirmând că "este o minciună, nu a existat nicio convorbire".

"Sunt două persoane care vorbesc pentru Neymar: el şi cu mine. Iar niciunul din noi nu a vorbit despre intenţia unei reveniri la Barcelona, nu. Barcelona este un club mare, am fost fericiţi acolo. Este adevărat, este imposibil ca un jucător ca el să fie scutit de asemenea zvonuri, dar este o minciună. Nu a existat nicio convorbire cu 'Barca'", a spus tatăl jucătorului.

"Aceste zvonuri ne amuză mult. Sunt amuzanţi ziariştii. Ne amuză mult. Viitorul este la Paris, prezentul este la Paris. Dar este dificil de vorbit de viitor întrucât în fotbal totul se poate schimba în orice moment", a adăugat Neymar senior.

Plecat la PSG în schimbul a 222 milioane euro, pentru a ieşi din "umbra" argentinianului Lionel Messi, brazilianul Neymar nu traversează o perioadă prea bună la echipa franceză, unde evoluţiile sale din aceste două sezoane au fost marcate de accidentări.

Presa spaniolă a evocat posibilitatea unei reveniri a brazilianului în Primera Division, la FC Barcelona, o altă variantă fiind Real Madrid, echipă aflată în căutarea unui nou superstar după plecarea portughezului Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: