image
Sursa foto: presedinte.md

De la Guvern la Președinție: Foștii miniștri Ciocoi, Popovici și Gaiciuc au devenit consilieri ai lui Dodon

Noi funcții pentru foștii miniștri Aureliu Ciocoi, Corneliu Popovici și Victor Gaiciuc. Aceștia au fost numiți astăzi în funcția de consilieri ai președintelui Igor Dodon.

Aureliu Ciocoi a fost numit consilier în domeniul politicii externe, Corneliu Popovici - consilier în domeniul educației, culturii și cercetării, iar Victor Gaiciuc va îndeplini funcția de consilier în domeniul apărării şi securităţii naţionale, dar și secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

„Le-am mulțumit tuturor pentru activitatea desfășurată în funcțiile de miniștri și i-am felicitat cu prilejul revenirii în echipa prezidențială. Mi-am exprimat convingerea că și pe viitor își vor depune eforturile în îndeplinirea cu succes a sarcinilor responsabile care le revin”, a comentat Igor Dodon.

Precizăm că șefia acestor ministere a revenit PD-ului în urma formării noii coaliții de guvernare cu socialiștii. La Ministerul Apărării a fost numit Alexandru Pânzari, la Ministerul de Externe - Oleg Țulea, iar noul ministrul al Educației, Culturii și Cercetării a devenit Igor Șarov.

Noutăţile partenerilor

comentarii: