image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal.md, în fruntea celor mai citite site-uri de știri din RM; Jurnal TV, lider la capitolul divertisment // Sondaj iData

Jurnal.md se află în topul celor mai citite portaluri de știri din Republica Moldova, iar Jurnal TV este primul dintre posturile de televiziune la capitolul divertisment. Asta arată sondajul „Barometrul mass-media 2021 - ediția lunii ianuarie”, realizat de compania Date Inteligente (iData).

Portalul nostru s-a plasat pe primul loc în topul celor mai citite site-uri de știri, fiind depășit doar de știri.md care este un agregator de știri.

sitesite

Jurnal TV este lider detașat la capitolul divertisment, fiind indicat de respondenți ca fiind cel mai bun în acest domeniu. Totodată, Jurnal TV se află pe locul doi în topul posturilor de televiziune care prezintă cele mai bune reportaje și știri.

JTVJTV

Două emisiuni produse de Jurnal TV au intrat în primele zece cele mai urmărite: Dora Show (locul patru) și Ora de Ras (locul nouă).

În ceea ce privește popularitatea prezentatorilor TV din Republica Moldova, Emilian Crețu se află pe locul cinci.

Sondajul iData a fost realizat pe un eșantion de 616 persoane și are o marjă de eroare de 3,9%. În eșantion, 1,5% sunt locuitori din stânga Nistrului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: