image
Sursa foto: Getty Images

La cine visează Roman Abramovich după dezastrul cu City: Un mare antrenor e pe listă pentru a-l înlocui pe Sarri

Zinedine Zidane este dorit ca manager la Chelsea după ce londonezii sunt pe punctul de a rata pentru al doilea an la rând participarea în Champions League.

Ar fi pentru prima oară de la venirea lui Roman Abramovich ca patron când The Blues ar putea ajunge într-o astfel de situaţie. În acest sezon, Chelsea a jucat în Europa League după ce tensiunile dintre fostul antrenor Antonio Conte şi jucători din stagiunea trecută au scos trupa de pe Stamford Bridge din top 4. Înfrângerea istorică împotriva lui Manchester City de duminică l-a pus pe gânduri pe patronul rus care vrea să construiască din nou o echipă cu aspiraţii la trofeul UEFA Champions League.

Chelsea este abia pe locul 6 şi se bate cu Manchester United şi Arsenal pentru poziţia a patra în campionat. Iar Abramovich ar face orice să nu îşi vadă echipa chinuindu-se încă un an în Europa League. Astfel că s-a gândit inclusiv la varianta de a-l aduce la Londra pe Zinedine Zidane. Se pare că între cele două părţi au existat deja discuţii iar varianta ar putea prinde contur. Sarri are bagajele făcute iar problema schimbării sale este doar una de timp.

Zidane este liber de contract din vară după ce a renunţat să o mai antreneze pe Real Madrid la capătul unui mandat istoric al francezului pe Santiago Bernabeu, cu trei trofee UEFA Champions League în palmares şi un titlu de campion în La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: