image
Sursa foto: IGSU

FOTO: Accident pe un șantier de construcție din capitală; Mai mulți angajați au căzut în gol după ce s-a prăbușit o schelă

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost apelați în după amiaza zilei de azi pentru a salva mai multe persoane care s-au prăbușit în gol, cu tot cu schelele de metal instalate pînă la etajul nouă a unui bloc de locuit din capitală. Salvatorii au fost apelați pentru a salva doi bărbați care au ajuns sub barele metalice ale schelelor. Accidentul de muncă s-a produs pe strada Valea Trandafirilor 6/1

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:20. Potrivit datelor înregistrate de IGSU, s-au prăbușit mai multe persoane de pe schelele instalate la etajul 9 al unui bloc în construcții.

Ajunși în cel mai scurt timp la fața locului, salvatorii IGSU au stabilit că doi bărbați au rămas blocați sub dărâmăturile schelei prăbușite.

Salvatorii au reușit deblocarea promptă a persoanelor. Constructorii au suferit diverse traumatisme și au fost preluați de urgență de medici pentru ulterioare investigații și îngrijiri medicale. Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

igsuigsu
igsuigsu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: