image
Sursa foto: facebook.com/Inspectoratul-Național-de-Patrulare-al-IGP

S-a urcat beat la volan și a luat o polițistă pe capotă încercând să scape de agenții de patrulare: Tânăr din Cahul, reținut

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea Văleni, raionul Cahul a fost reținut după ce a urcat beat la volan și a lovit o polițistă în timp ce încerca să scape de agenții de patrulare de care era urmărit. Acesta mai avea un amic de 29 de ani ca pasager, care la fel a fost reținut.

Totul a avut loc la data de 12 februarie curent în jurul orei 21:00 pe traseul satului Cucoara.

Cei doi tineri se aflau într-un automobil de marca Peugeot, la volan fiind tânărul de 25 de ani, care avea o concentrație de 0,40 mg de alcool în aerul expirat.

Potrivit poliției, automobilul care de deplasa haotic și cu viteză excesivă a fost stopat, însă șoferul nu s-a subordonat cerințelor agenților de patrulare continuând să se deplaseze cu viteză excesivă.

Ca urmare, acesta ar fi pierdut controlul volanului și a derapat într-un șanț de pe acostamentului drumului.

La apropierea polițiștilor de mijlocul de transport, șoferul a blocat ușile automobilului și a accelerat, iar polițista a fost accidentată, suferind traumatisme.

Ulterior, șoferul și-a continuat deplasarea, reușindu-se stoparea forțată a acestuia în extravilanul localității Brînza din raionul Cahul.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar tinerii au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi riscă până la opt ani de închisoare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: