image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul lui Zidane îi pune pe jar pe fanii lui Juventus: Sper să vin curând

Zinedine Zidane a ținut să le transmită un mesaj fanilor lui Juventus, ceea ce i-a pus pe jar pe tiffosi-i bianconerrilor. Fostul antrenor de la Real Madrid a postat un filmuleț în care anunță că vrea să meargă cât mai curând la Torino.

"Sunt aici, cu Cristiano (n.r.: un prieten), din Madrid, și vă salut pe toți. Sper să vin curând la Torino, să petrec ceva timp cu voi. Salutări și Forza Juventus", a fost mesajul lui Zidane.

În ultima vreme, chiar agentul lui Zidane a vorbit despre posibilitatea ca francezul să ajungă la Juventus, acesta fiind visul său.

"Este o posibilitate importantă să ajungă la Juventus. Are un istoric bogat la Torino. Ăsta este clubul din inima lui!", a spus Alain Migliaccio, agentul lui Zinedine în urmă cu mai bine de o lună.

Astfel, varianta Juventus ar fi cea mai agreată de către fostul "Balon de Aur", fiind unul dintre visurile sale, așa cum a fost și Real Madrid, acolo unde a jucat tot 5 ani, la fel ca și pentru Juve.

Ca jucător, înainte de a ajunge la Real Madrid, Zidane a evoluat la Juventus între 1996 și 2001, unde a câștigat două titluri, o Supercupă a Italiei, Supercupa Europei, Cupa UEFA Intercontinentală și Cupa UEFA Intertoto.

Ca antrenor, Zidane a pregătit echipa secundă a lui Real, iar apoi a ajuns la prima echipă a madrilenilor, unde a obținut un titlu, o Supercupă a Spaniei, trei Champions League la rând, o Supercupă a Europei și două campionate mondiale ale cluburilor.

La finalul lunii septembrie s-a vorbit despre posibilitatea ca Zizou să îl înlocuiască pe Giuseppe Marota la Juve. Andrea Agnielli chiar i-ar fi propus funcţia de director general al clubului francezului. Tehnicianul francez visează însă să rămână în iarbă, însă în acest moment nu se pune problema despărţirii de Massimiliano Allegri, unul dintre cei mai buni tehnicieni din lume.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: