image
Sursa foto: Getty Images

Aşa arată noua Barcelona a lui Koeman! Marile surprize din primul 11 şi pe ce post va juca Messi

Leo Messi a fost titular în amicalul pe care Barcelona l-a câştigat cu 3-1 în faţa celor de la Girona.

Starul argentinian a reuşit o "dublă", iar celălalt gol al catalanilor a purtat semnătura lui Coutinho.

"Noua Barcelona a lui Messi începe să bage carburant.", titrează jurnaliştii de la Sport.es.

"Barcelona a câştigat cu 3-1, iar automatismele din echipa lui Koeman încep să se vadă. Jucătorii au evoluat bine şi, încet-încet, se adaptează la noul sistem, 4-2-3-1. Messi a fost din nou decisiv. Remarcaţi au mai fost Araujo, Trincao, Coutinho şi Pedri.

Acest 11 ar putea fi folosit în primul meci din La Liga, cu Villarraeal. Pique şi Araujo fundaşi centrali, Roberto şi Alba pe benzi. Griezmann punct fix în atac, Trincao în stânga, Coutinho în dreapta, iar Messi 9 fals. Trincao şi Coutinho au intrat des în centru şi le-au permis să urce lui Roberto şi lui Alba.", mai scrie sursa citată.

FC Barcelona, în amicalul cu Girona: Neto - S. Roberto, Piqué, Araujo, Alba - Busquets, De Jong - Trincao, Messi, Coutinho - Griezmann

Au mai evoluat: Semedo, Aleñá, Dembélé, Lenglet, Braithwaite, Junior, Pedri, Riqui Puig şi Konrad

Ter Stegen şi Ansu Fati sunt accidentaţi

Pjanic şi Todibo nu sunt refăcuţi complet, dar joi, 17 septembrie, s-au antrenat cu restul lotului

Marile surprize din primul 11 al Barcelonei

Ronald Araujo este, poate, cea mai mare surpriză din primul 11 al lui Ronald Koeman. Uruguayanul de 21 de ani, promovat de la echipa a doua în această vară, a făcut pereche în centrul defensivei cu Pique şi se pare că îi va lăsa pe bancă pe mult mai experimentaţii Lenglet sau Umtiti.

O a doua mare surpriză este titularizarea lui Trincao, fotbalist sosit în această vară, de la Braga, pentru 31 de milioane de euro. Portughezul de 20 de ani s-a făcut remarcat şi are şanse mari să rămână titular în formaţia gândită de Koeman.

Folosit de obicei în partea dreaptă, în sistemul 4-3-3, Leo Messi a fost tras în centru, în spatele unicului atacant, Griezmann, care i-a luat locul lui Suarez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: