image
Sursa foto: Profimedia

Surpriză! Rodrygo nu a fost desemnat omul meciului, în ciuda "dublei" din meciul cu Manchester City

Real Madrid a învins aseară Manchester City, scor 3-1, în manșa retur din semifinalele UEFA Champions League, și a reușit să se califice în ultimul act al competiției.

Madrilenii veneau după un eșec în primul meci, scor 3-4 pe Etihad Stadium. Situația a devenit și mai grea pentru "galactici" odată cu reușita lui Mahrez, din minutul 73, însă Rodrygo a reușit o "dublă" în minutele de prelungire (90 și 90+1) și a trimis meciul în prelungiri.

Acolo, Real Madrid s-a desprins, grație golului marcat din penalty de către Benzema, și va juca în finala de la Paris contra lui Liverpool, pe 28 mai.

În ciuda golurilor care au relansat soarta calificării, Rodygo nu a primit distincția de cel mai bun jucător al meciului din partea UEFA. Forul european l-a desemnat pe portarul Thibaut Courtois ca fiind "Man of the Match".

"Acest club este capabil de absolut orice. Am continuat să sperăm până în ultimul minut și am făcut imposibilul posibil. Știam că suntem într-o formă mai bună în momentul în care am intrat în prelungiri. Din păcate, nu am fost foarte inspirați în fața porții, am ratat mai multe ocazii, însă primul gol ne-a dat speranța că putem să întoarcem scorul.

Am eliminat foarte multe echipe bune pe parcurs: PSG, Chelsea, Manchester City. Abia așteptăm să jucam finala. Când Real Madrid ajunge în ultimul act, fiți convinși că este acolo pentru a câștiga”, a declarat Thibaut Courtois, la finalul partidei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: