image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson bagă frica în toţi după primele antrenamente, la 53 de ani

Mike Tyson a avut o carieră fabuloasă, dar fostul mare campion nu pare a fi ascultat încă gongul prin care să pună mănușile în cui.

Iron Mike s-a reapucat de antrenamente, iar cel care îl îndrumă este impresionat de calitățile pugilistului de 53 de ani.

"Nu a mai dat lovituri de aproape un deceniu, așa că nu m-am așteptat deloc la ce am văzut. Tipul are viteza și forța unuia de 21-22 de ani!

Prima oară când i-am văzut croșeul mi-a trecut viața prin fața ochilor într-o clipită! Am crezut că voi muri, mi-a fost frică," a declarat Rafael Cordeiro, un antrenor specializat în arte marțiale.

Tyson pare în formă atunci când lovește obiecte care nu pot riposta, au remarcat cârcotașii. La ultima dispută în ring, Tyson a cedat în 5 runde în fața lui Kevin McBride în 2005.

"Nu glumesc, în curând Mike va lovi mai tare, mai repede. Pe vremuri, Mike era cel mai rău adversar al său, acum este mândru de omul care a ajuns," a mai spus Cordeiro, cel care lucrează de trei săptămâni cu cel care are în palmares 44 de victorii prin KO în ringul greilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: