image
Sursa foto: jurnal.md

Năstase, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Să nu permitem stângii oligarhice să formeze o nouă majoritate toxică

Este crucial ca în actuala campanie electorală cetățenii să-și unească eforturile pentru a forma o rezistență puternică și capabilă să deturneze intenția stângii oligarhice de la Chișinău de a forma o majoritate parlamentară, poate chiar mai toxică decât actuala. Este mesajul liderului Platformei DA, Andrei Năstase, lansat cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni.

Ziua Românilor de Pretutindeni este marcată în ultima duminică a lunii mai. Andrei Năstase a menționat că se află în această zi alături de diaspora din Frankfurt, Germania.

El a mulțumit cetățenilor din diasporă pentru faptul că s-au înregistrat masiv pentru a contribui la deschiderea secțiilor de votare în străinătate pentru alegerile parlamentare din 11 iulie.

„Este crucial ca, de această dată, să reușim. Să creăm o rezistență puternică și capabilă să deturneze intenția stângii oligarhice de a forma o majoritate parlamentară şi mai toxică decât actuala”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA s-a arătat convins că doar prin implicare și conjugarea eforturilor în viitorul Parlament va accede o majoritate pro-europeană, națională, democratică și reformistă.

„Sunt sigur de asta pentru că suportul diasporei noastre este exemplar, și puternic. După 11 iulie parteneriatul nostru strategic cu România și cel cu țările din UE va fi determinant pentru ieșirea din criza prelungită și lărgirea substanțială a drumului nostru comun spre comunitatea europeană. Să o facem inteligent, deştept. Unirea Deşteaptă! Să fiți sănătoși, dragi români, oriunde vă aflați, să vă aveți aproape familiile și să vă bucurați de tot ce este mai bun pe lume!”, a mai menționat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: