image
Sursa foto: observator.ro

Prezicerile astrale pentru astăzi, 8 mai

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 8 mai.

Berbec

Discursul față de partener în această zi este unul mai rece, se pare că dramatizezi totul, la mijloc sunt și efectele problemelor pe care le ai la muncă, totuși ar fi bine să te temperezi.

Taur

În timpul zilei ai șanse mari de a cuceri admirația unei audiențe de elită, datorită generozității și bunelor maniere. Pe seară bine ar fi să-i faci un cadou persoanei iubite, pentru ca ziua să fie perfectă.

Gemeni

Pe plan profesional este posibil să te scalzi în ape tulburi. De aceea, imaginea de sine poate avea de suferit. Colegii te pot invidia pentru o anumită reușită, încearcă să nu te lași afectat de emoțiile lor negative.

Rac

Recomandam să nu te ocupi astăzi de afaceri, riscul de a întâmpina unele dificultăți este mare. Posibil să ai de făcut o călătorie în interes de serviciu, care va presupune cheltuieli inutile.

Leu

Sunt șanse să intri în posesia unei sume de bani, dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții.

Fecioară

Starea de tensiune din cuplu pare că te epuizează fizic și psihic și vrei să te retragi, ceea ce nu este o soluție bună. De preferat ar fi să ai o discuție matură cu partenerul.

Balanță

Gelozia se poate manifesta azi într-o manieră distructivă, de aceea azi este mai bine să te ocupi de treburi de rutină și să nu încerci să chestionezi partenerul fără motiv.

Scorpion

Te confrunți cu o stare de revoltă interioară, dar cineva din anturaj vine să-ți aducă la cunoștință că tot ce ai suspectat despre partenerul iubit se dovedește a fi fals, așa că te poți relaxa.

Săgetător

Se anunță o zi cu reușite pe plan financiar. Cei din jur vor începe să te aprecieze la adevărata ta valoare iar contractele semnate azi vor fi productive pe viitor.

Capricorn

Programul încărcat din ultima perioadă la locul de muncă are consecințe negative în viața de familie. Partenerul îți poate reproșa lipsa totală de implicare în treburile zilnice.

Vărsător

Nervozitatea te-ar putea pune într-o situație delicată, recomandăm să nu iei decizii importante în grabă. Acceptă și părerea celor dragi, pentru a te organiza mai bine.

Pești

Risc crescut de pierderi financiare provenit din încăpățânarea de a-ți menține o idee fixă sau din lenea de a acționa, de a nu duce la bun final planurile începute de ceva vreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: