image
Sursa foto: Profimedia

Spaniolii au făcut anunțul! Echipa cu care s-ar fi înțeles Zinedine Zidane

Recent, Zinedine Zidane (50 de ani) și-a anunțat revenirea în antrenorat, iar toate indiciile au dus spre selecționata Franței, mai ales că tehnicianul a declarat în repetate rânduri că își dorește să stea pe banca "Cocoșului galic".

Zinedine Zidane este liber de contract de aproape un an și jumătate, de la despărțirea de Real Madrid, însă antrenorul francez are șansa să revină din nou pe bancă. Potrivit Mundodeportivo, "Zizou" ar fi ajuns la un acord de principiu cu Federația Franceză de Fotbal și ar urma să devină selecționerul naționalei din Hexagon după încheierea Cupei Mondiale din Qatar.

Zidane îi va lua locul astfel lui Deschamps, care conduce reprezentativa Franței de mai bine de 10 ani. Conform sursei menționate mai sus, Zidane nu va veni singur la națională, ci va fi însoțit de asistentul său de la Real Madrid, David Bettoni, unul dintre oamenii săi de încredere.

La finalul lunii octombrie a acestui an, Zidane a oferit recent un interviu, în cadrul căruia a anunțat că nu mai este mult până când va conduce din nou o echipă.

"Când mă veți vedea pe bancă din nou? Curând, foarte curând. Sunt aproape să antrenez din nou. Acum mă bucur de timpul liber, dar nu sunt departe de a reveni", a declarat Zidane, conform cotidianului spaniol AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: