image
Sursa foto: facebook.com/Alternosfera

Trupa Alternosfera s-a mutat la Sibiu; Cum explică Marcel Bostan decizia

Membrii trupei de rock alternativ, Alternosfera, s-au mutat în România, la Sibiu. Anunțul a fost făcut de solistul trupei, Marcel Bostan.

Marcel Bostan recunoaște că motivul principal care l-a determinat, la sfârșitul lunii februarie, să-și mute nu doar familia, ci și membrii trupei și studioul în România, a fost războiul din Ucraina, care a adus o stare de incertitudine și îngrijorare și în Republica Moldova. Deși mutarea trupei în țara vecină era oarecum planificată, totuși agresiunea Rusiei și pericolul asupra Chișinăului au grăbit lucrurile.

„Ne-am strâns valizele, am pus totul în cutii pe care le-am pus la intrare și am spus că dacă măcar un tanc rusesc intră în republică, noi plecăm. Au fost două-trei zile petrecute în fața știrilor și pe Telegram, până când am decis cu fetele din management că nu mai are sens să așteptăm, dacă tot spuneam că odată și odată ne mutăm în România”, a spus rockerul într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația locală turnulsfatului.ro.

Solistul menționează că datorită prietenilor pe care îi avea deja trupa la Sibiu, au reușit să-și reamenajeze studioul acolo și să-și găsească o nouă locuință. Trupa nu exclude mutarea ulterioară a trupei în capitala României, la București.

Alternosfera este cea mai celebră trupă de rock alternativ din Republica Moldova, formată în 1998, care a susținut zeci de concerte atât în RM, cât și peste hotare și a lansat până în prezent 6 albume de studio și un EP.

Noutăţile partenerilor

comentarii: