image
Sursa foto: Getty Images

Pele s-a recunoscut, în sfârșit, învins! Mesajul "cu multă dragoste" transmis lui Ronaldo, după ce borna 770 a fost atinsă

Cristiano Ronaldo a ajuns la 770 de goluri marcate în fotbalul profesionist, după ce a marcat un hat-trick perfect în meciul Cagliari - Juventus 1-3.

La finalul meciului, Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram în care a transmis că abia acum consideră că i-a depășit recordul marelui Pele privind cele mai multe goluri marcate în competițiile oficiale.

În ultima vreme, presa internațională a scris de mai multe ori că borna atinsă de sud-american a fost depășită de Ronaldo, însă statisticile de la acea vreme nu sunt clare, astfel că au apărut mai multe controverse.

La scurt timp după meciul Cagliari - Juventus 1-3, Pele s-a recunoscut învins, admițând că recordul său s-a oprit la 767 de reușite în duelurile oficiale.

"Cristiano, ce parcurs frumos reușești! Te admir foarte mult și nu e vreun secret pentru cineva. Felicitări pentru faptul că mi-ai depășit recordul de goluri marcate în meciurile oficiale. Las aici această fotografie în onoarea ta, cu multă dragoste, ca simbol pentru prietenia noastră existentă de mulți ani", a scris Pele, pe rețelele de socializare, citat de Gazzetta Dello Sport.

În finalul mesajului adresat lui Pele, Ronaldo și-a asigurat fanii că își dorește să rămână la Juventus, în ciuda informațiilor apărute în presă. După eliminarea torinezilor din Champions League, lusitanul a fost aspru criticat, iar jurnaliștii italieni au scris că fotbalistul lui Andrea Pirlo își dorește să plece.

"Sunt nerăbdător pentru următoarele meciuri și provocări! Următoarele recorduri și trofee! Credeți-mă, povestea este departe de a se fi încheiat. Mai am multe de câștigat cu Juventus și Portugalia!", a scris Ronaldo, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: