image
Sursa foto: Profimedia

L'Equipe anunță că transferul lui Sadio Mane se face! Cât ar urma să încaseze Liverpool

Sadio Mane (30 de ani) se pregătește de finala Champions League contra celor de la Real Madrid, partidă care s-ar putea dovedi a fi ultima a sa în tricoul celor de la Liverpool.

Atacantul senegalez nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu șefii grupării engleze cu privire la prelungirea contractului, iar plecarea sa nu pare deloc una imposibilă.

După ce s-a scris în ultimul timp că fotbalistul african e decis să schimbe echipa, el mai având contract cu Liverpool doar pentru încă un sezon, se pare că mutarea la Bayern Munchen este aproape rezolvată.

L'Equipe anunță că bavarezii s-au înțeles cu gruparea britanică și urmează să achite pentru Sadio Mane aproximativ 30 de milioane de euro.

Nici fotbalistul african nu a oferit un răspuns concret cu privire la viitorul său, fapt ce i-a făcut pe suporterii "cormoranilor" să creadă că plecarea sa se va înfăptui.

"La această întrebare voi răspunde după finala Ligii Campionilor. Dacă voi rămâne sau nu, voi răspunde după", a declarat Mane, pentru Sky Sports News.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: