image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu rămâne în umbră! Cu ce echipă negociază impresarul lui - ar fi o ”trădare” de proporții

Cristiano Ronaldo a fost eclipsat în această vară de rivalul său, Leo Messi, care a ajuns în cele din urmă la PSG, echipa despre care s-a zvonit că l-a vrut întâi pe portughez.

Iar fotbalistul de 36 de ani nu s-a înțeles nici cu Juventus pentru prelungirea contractului care expiră vara viitoare.

Astfel că jucătorul și-a îndemnat agentul să-i caute echipă, iar acesta s-a conformat. Conform Corriere dello Sport, impresarul Jorge Mendes ar fi demarat tratative cu oficialii lui Manchester City.

Pep Guardiola caută insistent un atacant, iar alesul era Harry Kane, însă negocierile cu Tottenham au intrat în impas din cauza prețului exorbitant cerut de Daniel Levy, 170 de milioane de euro.

Iar Mendes i-a oferit campioanei Angliei o variantă mult mai ieftină și la îndemână - Cristiano Ronaldo care ar costa în jur de 25 de milioane de euro.

Ar fi o trădare de proporții - portughezul a petrecut 6 sezoane la rivala United, înscriind 118 goluri în 292 de meciuri.

Însă opțiunile lui Cristiano Ronaldo sunt extrem de puține, după ce azi Carlo Ancelotti i-a închis ușa în nas și a pus capăt speculațiilor referitoare la revenirea la Real Madrid.

”Cristiano este o legendă pentru Real Madrid și se bucură de respectul și dragostea mea. Dar nu am luat în calcul transferului. Mergem înainte”, a fost mesajul antrenorului de la Real Madrid.

City a pierdut, scor 0-1 pe terenul lui Tottenham, în meciul de debut al noii ediții de campionat.

În acest moment, Guardiola are doi atacanți în lot, Ferran Torres și Gabriel Jesus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: