image
Sursa foto: Getty Images

Serena Williams își pune fanii pe gânduri: „Sunt pregătită pentru retragere, vreau să mai fac copii!”

Serena Williams (SUA), deținătoare a 23 de titluri de Grand Slam, își pune fanii pe gânduri, declarând că este pregătită pentru retragerea din tenis! De asemenea, campioana în vârstă de 40 de ani își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Serena Williams nu a mai jucat niciun meci oficial de la Wimbledon 2021, pe 29 iunie, atunci când a abandonat în turul inaugural în meciul cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus), la scorul de 3-3.

De asemenea, Serena a ajuns pe locul 247 WTA și pare că nu mai este interesată de revenirea în circuit! Chiar dacă nu a precizat când va lua trista decizie, Williams afirmă că este pregătită să agațe racheta în cui.

Serena Williams își pune fanii pe gânduri cu o declarație frapantă: „Sunt pregătită pentru retragere!”

Serena Williams i-a acordat un interviu lui Kevin Frazier, gazda emisiunii Entertainment Tonight, iar cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open spune că ziua retragerii din tenis nu o va prinde nepregătită: „Sunt pregătită pentru acea zi, sunt pregătită pentru acea zi de peste un deceniu!

Așadar, ați văzut filmul King Richard (n.r. – filmul biografic despre tatăl ei, Richard Williams) – știți că tatăl meu ne-a spus întotdeauna că trebuie să fim pregătite pentru asta. Știi, la sfârșitul zilei, cred că este foarte important să ai mereu un plan și cam asta am făcut. Întotdeauna am avut un plan”, a afirmat Serena.

Williams este în acest moment implicată mai mult în afaceri decât în tenis! Potrivit Forbes, americanca are aproape 20 de sponsori și a făcut investiții în 66 de startup-uri. Serena a lansat, de asemenea, o linie de îmbrăcăminte, „S by Serena”, și a semnat anul trecut un contract cu Amazon Studios, care include un serial documentar.

Serena Williams are o fată de 4 ani, Olympia, iar marea jucătoare de tenis își dorește să devină mamă a doua oară: „Cu siguranță vreau să mai fac copii! Echilibrul este cheia, știi, și doar încerc să găsesc acel echilibru!”, a mai adăugat Serena Williams.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: