image
Sursa foto: Jurnal.md/ Nadejda Roscovanu

Chicu, replică la criticile lui Siegfried Mureșan: Stau și mă uit la băiețașii ăștia români oploșiți prin structuri europene

Premierul Ion Chicu a venit cu o replică dură după ce europarlamentarul Siegfried Mureșan, care este președinte al Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Republica Moldova, a declarat că Guvernul de la Chișinău „eșuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eșuat și în implementarea reformelor”.

„Stau și mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul” peste noi. Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de „adus mingi" buni. Ce-ai făcut, june, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numărul de bolnavi COVID-19 înregistrați în toată țara mea. Si medici, cam tot atâți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de două ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, deși numărul populației este egal”, spune Chicu într-o postare pe Facebook.

„Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc”, a adăugat șeful Guvernului, cu referire la vicepreședintele grupului parlamentar al PPE din Parlamentul European.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: