image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Chicu le-a urat însănătoșire grabnică medicilor din România infectați cu Covid-19; „Regret că unii dintre ei s-au molipsit”

Premierul Ion Chicu, a ținut să le mulțumească astăzi încă o dată medicilor din România și a regretat că mulți dintre aceștia s-au contaminat cu Covid-19 în RM.

„Remarc suportul pe care l-am primit sub formă de echipamente de protecție de la mai multe țări, organizații. Remarc, bineînțeles, și suportul pe care l-am primit din România, acea echipă de medici care și-a finalizat misiunea săptămâna trecută. Le mulțumesc pentru aceasta. Regret că unii dintre membrii echipei s-au contaminat. Le doresc însănătoșire cât mai grabnică și sperăm că situația legată de Covid-19 va fi menținută sub control atât în RM, cât și în țările vecine”, a spus Ion Chicu.

Amintim că șapte persoane din echipa medicală din România trimisă în Republica Moldova pentru a ne ajuta în lupta cu virusul COVID-19 au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

Toate persoanele sunt asimptomatice, cu stare generală bună și sunt tratate în România, potrivit Grupului pentru Comunicare Strategică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: