image
Sursa foto: facebook.com/TraficNonStop/

Cel mai grav accident din România din ultimii ani, soldat cu 10 MORȚI, s-a produs în această dimineață

Un grav accident de circulaţie, cu 10 morţi şi opt răniţi, s-a produs în această dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, România, după ce un TIR a lovit în plin un microbuz de transport persoane.

Potrivit presei române, șoferul TIR-ului a condus toată noaptea și se grăbea să ajungă acasă pentru a putea merge apoi la pescuit.

Nenorocirea s-a produs în localitatea Sfântu Gheorghe din județul Ialomița, în jurul orei 05.00.

Microbuzul în care se aflau 16 oameni a fost efectiv spulberat de TIR-ul ajuns pe contrasens, iar impactul a fost unul devastator. Zece oameni, respectiv cei doi șoferi și opt pasageri din microbuz, și-au pierdut viața pe loc.

Alte șase persoane au fost grav rănite și au ajuns la spitalul din Slobozia, dar și la spitalele Floreasca și Bagdasar-Arseni din Capitală.

Victimele cumplitului accident din Sfântu Gheorghe erau angajate Mega Image și zilnic făceau naveta către București.

Bărbatul plecase ieri, la ora 16.00, din Târgu Jiu și urma să ajungă la Ciulnița (Ialomița), în apropiere de Slobozia.

Șoferul transporta pene de pasăre în camion, iar în această dimineață, cu numai câțiva kilometri înainte de locul cumplitului accident din Sfântu Gheorghe, Ialomița, bărbatul a oprit pentru a bea o cafea.

În aceste condiții, polițiștii trebuie să afle acum motivul pentru care șoferul a pierdut controlul direcției și a pătruns cu camionul pe contrasens, acolo unde a spulberat un microbuz în care se aflau 16 oameni

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: