image
Sursa foto: jurnal.md

Au stropit cu dezinfectant o masă și i-au dat foc, filmând „experimentul”; O elevă din Durlești a ajuns cu arsuri la spital

O elevă de 15 ani, din Durlești, s-a ales cu arsuri după ce, împreună cu alți doi colegi, au stropit cu soluție dezinfectantă o masă și i-au dat foc, filmând așa-zisul experiment.

Incidentul a avut loc ieri, la un liceu din or. Durlești, mun. Chișinău. Poliția a fost alertată în jurul orei 13:35, precum că o minoră s-a ales cu leziuni corporale.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că au fost implicați trei elevi, doi băieți și o fată, toți cu vârstele de 15 ani. În timpul pauzei, elevii au luat dezinfectantul care se afla pe masa profesorului și au turnat soluția pe o masă, i-au dat foc, iar fata filma întregul experiment.

La un moment dat, elevii au decis să mai adauge soluție dezinfectantă în flăcări, iar văpaia a izbucnit mai cu forță, provocându-i arsuri elevei de 15 ani.

Fetei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, după care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Toți minorii implicați în acest caz sunt caracterizați de către administrația instituției ca fiind niște elevi cu o reușită școlară bună, care nu au mai fost în vizorul poliției, nici ei și nici familiile lor.

Angajații poliției au sesizat organele competente. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: