image
Sursa foto: Jurnal.md

Munteanu respinge apelul lui Năstase la unitate: „Eu ajung întotdeauna, cu pumnii strânși și dinții încleștați, la final”

Valeriu Munteanu a respins apelul forțelor proeuropene și antioligarhice privind conjugarea forțelor la alegerile pentru Primăria Chișinău, care se vor desfășura duminică.

Candidatul PL invocă drept motive faptul că Andrei Năstase ar fi refuzat participarea la dezbaterile electorale și că nu ar fi fost implicat niciodată într-o luptă politică.

„Eu nu am de gând să compensez cu munca mea, programul meu și angajamentele mele ferme către dumneavoastră, neputința unora care au înțeles acum, la final de campanie, că au eșuat”, spune Munteanu.

„Andrei Năstase nu a condus nimic în viața lui, și nici nu a participat în viața lui la o bătălie politică care să îl facă „candidatul poporului”. (...) În ceea ce mă privește, eu niciodată nu dau înapoi. Eu ajung întotdeauna, cu pumnii strânși și dinții încleștați, la linia de final, indiferent cât de lungă și cât de grea a fost cursa, dar eu sunt maratonist”, conchide Munteanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: