image
Sursa foto: teamtalk.com

Manchester United oferă 17 milioane de euro pentru jucătorul pus de Barcelona pe „lista neagră”

Sergino Dest (21 de ani) nu mai este dorit de Barcelona, însă nu duce lipsă de oferte.

Americanul ajuns în Spania în urmă cu doi ani, când a fost dorit și de Bayern Munchen, ar fi dorit de Manchester United, care ar pregăti și o primă ofertă concretă.

Potrivit Talk Sport, citat de Digi Sport, Manchester United este dispusă să plătească 17 milioane de euro pentru Sergino Dest, sumă care se apropie de cea cerută de Barcelona, 20 de milioane de euro.

Având în vedere diferența mică dintre cerere și ofertă, este foarte probabil ca cele două cluburi să ajungă la un acord în perioada imediat următoare.

Sergino Dest a jucat foarte puțin la Barcelona de la venirea lui Xavi, iar în această vară i s-a transmis că ar fi benefic pentru ambele părți să își găsească o altă echipă. Xavi și-a întărit poziția față de Sergino Dest în prima etapă din La Liga, când nici nu l-a inclus pe american în lotul pentru meciul cu Rayo Vallecano, încheiat 0-0, și l-a folosit fundaș dreapta pe Ronald Araujo, stoper de ”meserie”.

Cum Sergio Dest nu este o soluție luată în calcul și alt fundaș dreapta consacrat pe această poziție nu mai există în lot, Barcelona vrea să cumpere un apărător de bandă dreaptă până la finalul perioadei de mercato.

Alegerea conducerii clubului spaniol este Juan Foyth, argentinianul de la Villarreal, care costă, însă, 42 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului, sumă pe care Barcelona nu este dispusă să o achite.

Noutăţile partenerilor

comentarii: