image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Comercializa ilegal droguri: Un bărbat din capitală este cercetat penal în stare de arest; Ce profit ar fi obținut

Un bărbat de 32 de ani, originar din capitală, care realiza droguri pe teritoriul capitalei, a fost identificat și reținut de oamenii legii.

Activitatea infracțională a suspectului, care se ocupau cu dobândirea drogurilor, împachetarea și vânzarea acestora, a fost documentată pe parcursul a câteva săptămâni.

În această perioadă forţele de ordine au acumulat probe concludente în acest sens, iar pe data de 11 octombrie curent, au reținut suspectul pe strada Macilor. Acesta intenționa să pună în circulație droguri de tip „PVP”.

Astfel, ca urmare a percheziţiilor corporale, a garajul și domiciliul acestuia, au fost depistate şi ridicate mai multe pachețele în care se afla o substanță sub formă de praf și bulgăre de culoare albă, în cantitate de 40 de grame, cântare pentru cantități mici, telefoane mobile, carduri bancare.

În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit de 50 000 de lei.

Drogurile au fost ridicate, sigilate și expediate la CTJ al IGP pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar conform legislației penale în vigoare, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

În continuare se întreprind acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

politiacapitalei.md

comentarii: