image

VIDEO: Momentul în care Veaceslav Platon, însoțit de pază, dă BUZNA la ședința CNPF

Veaceslav Platon a dat buzna la ședința CNPF unde se discutau despre două probleme legate de Moldasig. Momentul în care acesta a intrat abuziv în clădirea instiuției alături de câțiva agenți de pază a fost surprins de camerele de supraveghere. În posesia imaginilor video a intrat portalul de știri SafeNews.md.

Din imaginile video se observă cum Veaceslav Platon își face apariția în sediul CNPF însoțit de câțiva agenți de pază. Totul a avut loc la data de 2 decembrie curent în timpul desfășurării unei ședințe în care se discuta subiectul MOLDASIG.

După ce nu i s-a permis să intre, Platon a pășit peste barieră, urmat de însoțitorii săi. În momentul în care reprezentanții din securitatea instituției au vrut să-l oprească, acesta a înaintat abuziv, iar agenții de pază i-au îmbrâncit pe cei de la CNPF ca să-i facă drum lui Veaceslav Platon.

Potrivit informațiilor, la ședința CNPF urmau să fie discutate două probleme legate de Moldasig –  facilitarea accesului administratorului special al CNPF în conducerea companiei de asigurări și acordarea specimenelor semnăturilor bancare pentru acesta ca să fie efectuate plățile în cadrul asigurării Cartea Verde.

comentarii: