image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid i-a oferit un salariu impresionant lui Eden Hazard: Toate detaliile contractului

Real Madrid e pregătită să facă un efort financiar important pentru a-l transfera pe starul lui Chelsea, Eden Hazard. În afara sumei de transfer, "galacticii" sunt gata să-i ofere belgianului un salariu anual de 16 milioane de euro, unul dintre cele mai mari din lot, potrivit presei engleze. Hazard câştigă la Chelsea 12 milioane de euro pe an.

Gruparea de pe Bernabeu e dispusă să-i ofere şi un contract pe şase ani lui Hazard, surprinzător de lung pentru un fotbalist în vârstă de 28 de ani.

Real Madrid ar urma să plătească pentru transfer aproximativ 100 de milioane de euro.

Hazard şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a ajunge la Real Madrid, club al cărui fan s-a autodeclarat, iar lui Chelsea îi va fi aproape imposibil să îl păstreze, având în vedere că mai are contract cu londonezii doar până în 2020.

Vara aceasta ar fi astfel ultima posibilitate pentru Chelsea de a obţine o sumă importantă în schimbul lui Hazard, care ar intra în ianuarie 2020 în ultimele şase luni de contract şi ar putea semna liber cu orice altă formaţie.

Eden Hazard a jucat 341 de meciuri şi a marcat 106 goluri pentru Chelsea, în toate competiţiile. Se află pe Stamford Bridge din 2012, când a fost cumpărat pentru 40 de milioane de euro de la Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: