Carrico și-a început cariera la Sporting Lisabona, unde a ajuns căpitanul echipei. Ulterior, a evoluat la AEL Limassol și Reading, înainte de a ajunge la Sevilla, în 2013.

De altfel, Sporting este un alt club interesat de serviciile fotbalistului, alături de alte două formații din Tucia, mai scrie Marca.

Wuhan Zall este antrenată de spaniolul Jose Gonzalez, iar la gruparea chineză Carrico va fi coleg cu Leo Baptistao, fost jucător la Atletico Madrid și Rayo Vallecano.

China a anunţat joi 15.000 de contaminări suplimentare cu noul tip de coronavirus, un salt record pe care specialiştii de la Beijing îl explică prin adoptarea unei noi metodologii de definire a cazurilor de infectare, ce a fost urmată de demiterea imediată a principalilor oficiali din Hubei, provincia considerată leagănul acestei epidemii.

Această cifră îngrijorătoare şi aceste sancţiuni disciplinare alimentează speculaţiile potrivit cărora gravitatea epidemiei de pneumonie virală provocată de Covid-19 ar fi putut să fie subestimată.

Comisia de sănătate din Hubei a anunţat joi 242 de noi decese în provincie. Aceasta este de departe cea mai mare creştere (a bilanţului victimelor) înregistrată în 24 de ore de când criza a debutat în decembrie în capitala provinciei chineze, oraşul Wuhan.

Aceste creşteri se datorează unei noi definiţii, mai largi, a cazurilor de infectare. De acum înainte, autorităţile locale vor contabiliza cazurile "diagnosticate clinic".