image
Sursa foto: Getty Images

"Știu ce înseamnă să te bați la primul titlu, pentru mine e a zecea oară!" Dialog aprins între Hamilton și Verstappen

Britanicul Lewis Hamilton şi olandezul Max Verstappen, care luptă pentru câştigarea Campionatului Mondial de Formula 1, au avut un schimb de replici joi, înaintea Marelui Premiu al Rusiei, care se desfăşoară de vineri până duminică.

Britanicul a declanşat ostilităţile într-o conferinţă de presă recentă, referindu-se la acroşajul lor din etapa precedentă, MP al Italiei. Olandezul a fost considerat "principalul responsabil" de către comisarii cursei, fiind penalizat cu trei locuri pe grila de start în weekend.

"Ştiu ce înseamnă să te baţi pentru primul tău titlu mondial. Pentru mine, este a zecea oară. Cunosc presiunea legată de acest lucru, aşa că pot să înţeleg. Important este să continui să alergi tare, dar corect. Nu mă îndoiesc că vom fi amândoi profesionişti şi vom învăţa din trecut", a continuat pilotul Mercedes, aflat la al cincisprezecelea sezon în Marele Circ.

Răspunsul lui Verstappen a venit puţin mai târziu, sarcastic:

"Sunt teribil de nervos, aproape că nu dorm. E atât de oribil să lupt pentru titlu. Urăsc asta. Aceste comentarii arată că nu mă cunoaşte, ceea ce este normal, nici eu nu îl cunosc cu adevărat. Important e să mă concentrez asupra mea şi să mă mă amuz în avanposturi, ceea ce sper să fac mult timp de acum înainte", a afirmat pilotul Red Bull, ce evoluează de şapte ani în F1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: