image
Sursa foto: Profimedia

PSG și Bayern Munchen se luptă pentru semnătura unui titular de la Barcelona! Despre cine este vorba

Frenkie de Jong (24 de ani) are un viitor incert la Barcelona, în ciuda faptului că actualul său contract cu formația de pe Camp Nou expiră în vara anului 2026.

Potrivit Foot Mercato, de Jong a intrat în vizorul celor de la PSG și Bayern Munchen, iar cele două cluburi l-ar dori pe olandez din această vară. Parizienii au mai încercat să pună mâna pe mijlocaș și în anul 2019, înainte ca acesta să ajungă la Barcelona, însă fotbalistul a ales drumul Spaniei la acea vreme.

Totodată, Bayern Munchen stă și ea la pândă pentru transferul lui Frenkie de Jong, iar antrenorul Julian Nagelsmann le-ar fi cerut oficialilor clubului să demareze discuțiile pentru aducerea mijlocașului. Un aspect care ar putea cântări decisiv în aducerea olandezului pe Allianz Arena este acela că germanii îl pot include pe Robert Lewandowski în afacere, mai ales că polonezul reprezintă una dintre principalele ținte ale catalanilor pentru această vară.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Frenkie de Jong din sezonul viitor, însă un lucru este cert: în cazul unei oferte de peste 80 de milioane de euro, Barcelona va fi dispusă să se așeze la masa negocierilor.

Din cauza evoluțiilor sale foarte slabe, conducătorii celor de la Barcelona au început să-și pună semne de întrebare privind progresul fotbalistului și modul în care aceste se pregătește.

Ultima afirmație făcută de Jordi Cruyff, secretarul tehnic al Barcelonei, lasă de înțeles că fotbalistul este urmărit cu atenție de mai multe formații din Europa și este foarte aprieciat.

„Este un jucător foarte apreciat de club și de pe piață”. Apoi a spus că Barça nu a luat în considerare această opțiune, dar nu este prima dată când o face”, a declarat Cruyff, în presa spaniolă.

În urmă cu câteva luni, președintele clubului, Joan Laporta, s-a plâns și el de forma sportivă modestă arătată de Frenkie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: